iPod Touch of iPhone?

Een van de pluspunten van de iPhone 3G is dat het een mini-computer is, waarop je nu tegenwoordig allerlei progjes kan installeren, te vinden via de iTunes Apps. En als je even bekijkt wat sites zoals Lifehacker en AppRater te vertellen hebben over deze apps, dan komt het water je echt in de mond.

Nadeel is natuurlijk de prijs – je moet niet alleen de aankoopprijs betalen, maar ook een duur abonnement nemen. Wanneer je de iPhone immers gebruikt zoals het moet, en dus de toepassingen volop gebruik laat maken van de 3G breedband, dan verbruik je heel wat bandbreedte – meer bandbreedte dan er in de meeste forfait abonnementen inbegrepen is. Wellicht mag je je binnenkort trouwens verwachten aan weeklachten van iPhone bezitters, die hun eerste telefoonrekening gekregen hebben! Bovendien is de batterij van de iPhone 3G, wanneer hij echt gebruik maakt van die 3G, echt geen lang leven beschoren.

Daarom kan je misschien vrede nemen met een compromis dat het beste van de twee werelden combineert: de iPod Touch voor de apps, en je gewone mobieltje om te bellen. De nieuwe software van Apple voor de iPhone is immers ook gemaakt voor de iPod Touch, zodat je ook op dit toestel al die mooie betoverende apps kan installeren. Een iPod Touch is echter veel goedkoper: vanaf 259 euro voor de 8 GB versie (en wie weet kan je wel een koopje doen als je sites zoals Kelkoo afsurft!)
De iPod Touch is slanker dan de iPhone maar bevat haast alle tools, je kan hem aankopen zonder duur contract bij een telecombedrijf, je kan via WiFi het internet op. Reken maar op LifeHacker om een mooie opsomming te maken van alle mogelijke dingen die je met de iPod Touch kan doen!

Advertenties

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: