Waar kan je de Olympische Spelen volgen op het web?

Uiteraard wil je graag de Olympische Spelen volgen via het internet. Maar live beelden vinden is niet zo evident, en als je ze vindt dan ben je niet de enige die ze wel wil bekijken. Gevolg: haperende beelden, die gewoon niet meer genietbaar zijn. Er zijn echter toch enkele sites die je de overzichten kunnen bieden.

Google heeft bijvoorbeeld een landingspagina gelanceerd die toegang geeft tot de verschillende Google tools die de evenementen in Bejing volgen. Zo vind je er een Google Map met de medailles, YouTube filmpjes met de hoogtepunten, Google News nieuwsberichten, een 3D video tour, en Sketchup modellen van de locaties waar het zich afspeelt. Je kan zelfs een iGoogle gadget downloaden naar je eigen Google homepage, die het aantal medailles voor de verschillende landen telt.

Maar je kan ook op andere sites terecht, bijvoorbeeld de sportpagina van BBC of NBC. Wil je de berichten liever in het Nederlands, dan kan je terecht bij tekstverslagen op Het Nieuwsblad (), of de blogs van de atleten zelf op China Intiem. Bij Valleywag vind je een heel goede handleiding die ja naar verschillende sites verwijst, en je ook vertelt hoe je je IP adres kan vermommen om toch live verslaggeving te kunnen bekijken.

En jij? Wat is jouw favoriete site om je honger naar de Olympische heldendaden te bevredigen? Vertel het ons in een commentaar op dit artikel!

Advertenties

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: