Rijst op voorhand koken?

Jawel: je kan rijst op voorhand koken, en net voor de maaltijd terug opwarmen, zonder dat hij kleeft. De truc is heel simpel: je moet gewoon de rijst koken, en vlak na het koken even afspelen met koud water.

Vooraleer je nu de rijst serveert, moet je hem in de oven opwarmen, in een schotel afgedekt met vochtabsorberend papier. Weer een schotel minder om ter plaatse te maken, en weer wat meer tijd die je kan doorbrengen met je gasten!

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: