Hoe een man verleiden? Trek zijn aandacht

Als vrouw kan je gebaren, je vrouwelijkheid, je fysiek gebruiken om een man een duidelijke boodschap over te brengen: “Je bevalt me wel. Als dat wederzijds is, dan is de zet nu aan jou”.

Daarvoor maak je gebruik van niet-verbale boodschappen: je lacht, je haalt je hand door je haar, je ontbloot je nek. Je moet de man niet meteen recht in de ogen kijken, maar je boodschap is wel duidelijk.

De tweede stap is het uitwisselen van een blik. Onvermijdelijk, zelfs al ben je in een groot gezelschap, kruist jouw blik die van een ander. Een seconde slechts is voldoende om die klik te maken, of juist te weten dat het niet klikt.

Maar dan ben je er nog niet – tot nu toe ben je afgegaan op het fysieke. Er moet ook nog een emotionele compatibiliteit zijn. Je kan je immers aangetrokken voelen door iemand omwille van zijn uiterlijk, maar op intellectueel of vriendschappelijk vlak stoot hij je af.

Maar als je die eerste stap al hebt kunnen winnen (zijn aandacht trekken), dan wijst de rest zichzelf uit, of het nu ook op andere vlakken klikt of niet. Hoe kan je nu je kansen verhogen om zijn aandacht te trekken?

ALs vrouw is jouw vrouwelijkheid erg belangrijk. Je moet een verzorgd uiterlijk hebben. Je kledij onthult hoeveel belang jij hecht aan je uiterlijk. 95% van de mannen worden aangetrokken door het vrouwelijke deel in een vrouw; en dat vrouwelijke deel wordt, aldus nog andere studies, met 20% verhoogd wanneer je lippenstift op hebt, een décolleté hebt, hoge hakken draagt. Wat niet ieder van ons gegeven is, en waarom de dames die dit wel kunnen/willen, meestal met de meeste aandacht van de mannen gaan lopen….

(Bron: L’Internaute)

Advertenties

1 comment so far

  1. jarne dekeyser on

    ik wil de aandacht trekken van olivia een meisje van men klas aleen weet ik niet hoe. kan iemand mij alstublief een paaar tips geven

    jarne dekeyser 11 jaar.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: