Hoe maak ik mimosa-eieren?

Dit recept behoort tot de klassieke Vlaamse recepten.

Benodigd: 4 hardgekookte eieren, 100 gram leverpastei, 1 1/2 dl mayonaise, wat blaadjes sla.

Werkwijze: snijd de eieren over de lengte in twee, en neem de dooiers eruit. Meng de leverpastei met een even grote portie mayonaise, en vul de eierhelften daarmee. Leg de eieren elk op een bladje sla, en doe er een klein beetje mayonaise op als versiering. Hak de eierdooiers grof en strooi ze over het gerecht.

Op te dienen als: voorgerecht

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: