Hoe blijft je gebraad lekker mals?

Wanneer je een gebraad maakt in de oven, dan komt het er vaak droog uit. Om dit te voorkomen, en ervoor te zorgen dat het vlees lekker mals en sappig blijft, bestaat er een truc. Is het vlees klaar, dan moet je het gewoon even laten rusten, ingepakt in aluminiumfolie.

Zo blijft het niet alleen mals maar kunnen de kruiden ook nog even doortrekken.

Enkele leuke recepten voor gebraad:
Varkensgebraad – warenkennis
http://www.xquis.com/xquis/warenkennis/45/varkensgebraad.html
Orloff gebraad
http://eenvoudigerecepten.skynetblogs.be/post/2721329/orloff-gebraad
Ardeens gebraad
http://www.netonline.be/gastronomie/recepten_detail.asp?recept=1900

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: