Halloween kostuum voor de kinderen: een koe

Voor de kids zijn er enkele leuke kostuums die je zelf kan maken, zonder veel geld uit te geven. Zo bijvoorbeeld een kostuum van een koe. Neem gewoon een trainingpak en bevestig met strijkstof of met garen zwarte plekken op broek en vest. Vervolgens maak je een uier uit roze stof: knip twee keer de vorm van een uier uit in de roze stof, naai die aaneen, en vul op met mousse. Bevestig vervolgens de uier aan de buik van de sweatshirt.

Nu maak je de staart: vouw een lange reep stof dubbel, stik die in de lengte toe, en keer hem. Vul met mousse, en bevestig wat zwarte draadjes wol met lijm aan de achterkant van de staart. Eventueel stop je wat ijzerdraad in de staart voor stevigheid. Naai de staart vast aan het zitvlak van de broek van het trainingpak.

En dan de kop: misschien kan je ergens nog een “la vache qui rit” masker vinden, en zo niet schmink je het snoetje van zoon of dochterlief maar. Op een oude haarband kan je dan de oortjes bevestigen, die je maakt door twee driehoeken van witte stof te knippen, aan de buitenkanten op elkaar te naaien, te keren en op te vullen, om vervolgens te bevestigen op de haarband.

Nou, moe, is dit geen mooi kostuum – meuh, meuh….

Advertenties

1 comment so far

  1. […] werd de gekostumeerde koe op het parkeerterrein gezien, terwijl hij pakken melk uitdeelde aan shoppers die dat heel normaal […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: