Halloween: food voor de kids

Klaar voor het Halloween feestje einde deze week? Wij geven alvast nog enkele tips om er een geslaagd feestje van te maken, met lekkere maar o zo griezelige recepten!

Hapjes moeten klaar staan wanneer de kids binnenkomen. En daarbij is het zaak om de hapjes (die eigenlijk op zich niet griezelig zijn) van een mooie benaming te voorzien, zodat de verbeelding van de kids aangewakkerd wordt. Wat denk je bijvoorbeeld van:

– Toverstokken: kaasblokjes en fruit op een satéstokje
– Zwammen: snij kerstomaatjes in de helft, en versier de kapjes met toefjes mayonnaise
– Paddengal: vermeng mayonnaise met spinazie
– Rattenbloed: vermeng ketchup met dijon mosterd
– Spinnenbloed: giet groene Jellypudding in een glazen kom met onderin een nepspin.
– Afgehakte vingers: knakworstjes in twee breken, en het afgebroken gedeelte door wat ketchup halen. Gebruik een amandelschiler als nagel.

Serveer dat met fel gekleurde limonade, en de kids zullen genieten!

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: