Halloween: leuke songs voor je feestje

Uiteraard hoort er op zo’n halloween feestje ook wat muziek. En gelukkig kan je op het internet heel wat gratis muziek vinden die je maar simpel hoeft te downloaden.

Zo vind je op HountedIllinois 44 midi songs rond Halloween, gaande van het thema van Addam’s Family, tot Dance of the Macabre, Thriller, Psycho theme, Dance of the Macabre. Beluisteren doe je door op de link te klikken, downloaden door rechts op de link te klikken, en “save as” te kiezen. (http://www.hauntedillinois.com/midi.php)

En bij KidsMusic vind je een tiental songs om gratis te downloaden (http://www.kidsmusic.co.uk/acatalog/Free_Halloween_Songs.html)

Voor griezelige effecten, zoals angstaanjagende lachjes, een klok die 12 slaat, een krijsende kat en een huilende wolf, moet je hier zijn (http://www.ilovewavs.com/Holidays/Hallween/hallween.htm)

En voor de artiesten onder ons vind je bij Virtualsheetmusic partituren om te downloaden voor griezelige muziek: de Toccata van J.S. Bach, de Funeral March van Chopin, In the Hall of the Mountain King van E. Grieg, en meeer… (http://www.virtualsheetmusic.com/Halloween.html)

Advertenties

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: