Hoe gebruik je je camera bij het boodschappen doen?

Je hebt een camera op je mobieltje. Daar maak je foto’s mee van je vrienden en je hond. Maar je kan die camera ook gebruiken om op een slimme manier boodschappen te doen. Neem nu dit voorbeeld. Je wil een nieuwe MP3 player kopen, maar in de winkel staan er zoveel toestellen dat je het noorden verliest. En wat kunnen al die toestellen wel? Je kan moeilijk de winkelbediende een uur lang aan de praat houden om alles aan jou uit te leggen. De oplossing: de camera op je mobieltje. Neem foto’s van elk doosje, met het prijskaartje erbij. Thuis kan je dan de verschillende modellen opzoeken op het web, de specificaties vergelijken, alsook de prijs.

camera_mobieel

Nog andere mogelijkheden om slim te shoppen met je camera: een bepaald product is op in huis, en je moet het opnieuw aankopen – stijfsel voor de was, schoencrème, vanillesuiker… Neem gewoon een foto van het product, en je hebt je boodschappenlijstje altijd bij de hand. De camera komt ook van pas om te onthouden welk soort shampoo je voor je man moet kopen, wat de maat is van de beha van je dochtertje, enz.

OOk handig: je wil een nieuw recept uitproberen. Neem dan een foto van de lijst met ingrediënten in je kookboek, in plaats van die allemaal te moeten overschrijven.

Heb jij nog suggesties om slim te shoppen met het mobieltje? Schrijf je suggestie neer in de commentaren!

Advertenties

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: