Hoe breng je valse wimpers aan?

valse_wimpersValse wimpers verlengen je eigen wimpers, en trekken meer de aandacht naar je ogen. Valse wimpers moeten niet overdreven zijn, natuurlijk uitzienden valse wimpers zijn te verkiezen – en zij geven een beter effect dan je eigen wimpers aandikken met mascara.

Vooraleer je ze aanbrengt, doe je er best aan om ze even te passen. Breng ze aan op de rand van je ogen zonder ze vast te plakken. Zijn ze te lang, snijd ze dan bij, van de binnenkant naar de buitenkant.

Breng vervolgens lijm aan op de uiteinden van de valse wimpers. Licht je kin op, zodat je oogleden lager komen te staan. Breng de valse wimpers aan boven je eigen wimpers, eerst in het midden, en dan daarnaa aan de uiteinden.

Valse wimpers aanbrengen duurt echt niet lang – wie een beetje ervaring heeft, zal het in een minuutje kunnen; beginners moeten toch een minuutje of vijr uittrekken.

Maquillage aanbrengen op de valse wimpers, dat kan niet. Wil u mascara aanbrengen, doe dat dan op uw eigen wimpers, vooraleer u de valse wimpers aanbrengt.

Hoe lang je de valse wimpers kan dragen? Je kan die zelfs een hele dag aanhouden, maar je moet ze absoluut uitdoen vooraleer je gaat slapen. Daarvoor trek je heel zachtjes aan de uiteinden, beginnende van de buitenkant naar de binnenkant. Vervolgens verwijder je de lijm met een wattenstaafje, dat je in demaquillagemelk gedrenkt hebt.Stop de valse wimpers netjes in hun doosje, voor een volgend gebruik.

Bekijk ook  het filmpje dat je vertelt hoe het moet.

(Bron: L’Internaute)

Advertenties

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: