Hapjes en amuse-gueules: Papayahapjes

papaya_hespDe combinatie ham en fruit is een klassieker, maar krijgt hier een extra dimensie door het exotisch tintje van de papaya.

Je hebt nodig:
1 rijpe papaya, 3 theelepels citroensap, 50 gram flinterdun gesneden gerookte ham (Parma mag, maar moet niet), grofgemalen zwarte peper, enkele blaadjes citroenmelisse.

Je gaat als volgt tewerk:
Snijd de papaya in vieren en verwijder de pitten met een lepel. Snijd het vruchtvlees in schijfjes van ongeveer vier centimeter, en besprenkel met citroensap. Snijd de ham in 3 cm brede reepjes. Wikkel elk blokje papaya in een reepje ham, en laat een stukje citroenmelisse eruit piepen ter garnering.

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: