Hapjes en amuse-gueules: potatoskin met grijze garnalen

potatoskinJe kan natuurlijk toast gebruiken als basis voor je hapjes, maar er zijn alternatieven, zoals potatoskin (de pel van de aardappel, met nog wat vruchtvlees aan). Die kan je lekker krokant grillen, zodat het een voedzaam hapje wordt.

Je hebt nodig:
3 niet al te grote vastkokende aardappelen, frituurpan

Je gaat als volgt tewerk:
Boen de aardappelen schoon en snijd ze in vier partjes. Verwijder het binnenste van de partjes, maar zorg dat je nog een dikke schil overhoudt. Frituur de aardappelen goudbruin en krokant, en laat uitlekken op keukenpapier.

Dit kan je gebruiken als basis voor een beleg met grijze garnalen en zure room: leg op elk partje een koffielepel zure room en grijze garnalen. Kruid met zwarte peper en zeezout. Werk af met een takje dille.

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: