Hapjes en amuse-gueules: garnaalhapjes

garnaalhapjesBij Colruyt vind je ook heel veel uitstekende recepten voor je feestmaaltijd. Zo onder andere dit recept voor garnaalglaasjes.

Je hebt nodig:
125 gram grijze garnalen, verse dragon, citroensap, olijfolie, waterkers, kerstomaatjes

Je gaat als volgt tewerk:
Meng de garnalen met de versnipperde dragon, voeg 1 eetlepel citroensap toe en 2 eetlepels olijfolie, en breng op smaak met peper en zout.
Bedek het bodempje van enkele aperitiefglaasjes met waterkers, daarop het garnalenmengsel, en garneer met een kwartje van een kerstomaatje.

Bron: Colruyt http://www.colruyt.be/colruyt/static/koken/rec_folder_n.shtml

Advertisements

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: