Hapjes en amuse-gueules: garnaalhapjes

garnaalhapjesBij Colruyt vind je ook heel veel uitstekende recepten voor je feestmaaltijd. Zo onder andere dit recept voor garnaalglaasjes.

Je hebt nodig:
125 gram grijze garnalen, verse dragon, citroensap, olijfolie, waterkers, kerstomaatjes

Je gaat als volgt tewerk:
Meng de garnalen met de versnipperde dragon, voeg 1 eetlepel citroensap toe en 2 eetlepels olijfolie, en breng op smaak met peper en zout.
Bedek het bodempje van enkele aperitiefglaasjes met waterkers, daarop het garnalenmengsel, en garneer met een kwartje van een kerstomaatje.

Bron: Colruyt http://www.colruyt.be/colruyt/static/koken/rec_folder_n.shtml

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: