Hoe voorkom je winterhanden?

handschoenenLeuk, die sneeuw, maar de kou van de laatste dagen vergt wel een tol van je lichaam. Je handen zullen immers, als je niet oplet, gemakkelijker kloofjes vertonen. Vooral wanneer je zonder handschoenen buiten bezig geweest bent, en bijvoorbeeld lekker een hevig sneeuwballengevecht gehouden hebt.

Maar hoe kan je droge handen en winterkloofjes vermijden? De huidop je handen is uiterst gevoelig voor uitdroging in de winter. Je kan je handen beschermen door buitenshuis altijd handschoenen te dragen, en door rubber handschoenen te dragen tijdens het afwassen en het kuisen.

Zorg er ook voor dat je, telkens na het wassen van je handen, die ook terug bevochtigt met een crème. Dat kan Nivea zijn, maar ook de oude simpele “uiercreme” doet de job.

Wil je je handen een extra bevochtigingsbehandeling geven, breng dan een extra dikke laag crème aan vooraleer je slapen gaat, en trek dan witte katoenen handschoenen aan. Het kan zelfs een leuke kick geven aan je liefdesspel, zo helemaal naakt, met die witte handschoenen aan!

(Bron: Lifehacker )

Advertenties

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: