Wat is een RSS-feed 2: werken met Sage

Na installatie van de Sage extensie voor Firefox krijg je in je knoppenbalk een extra button met een groen blaadje.

rss_sage_button

Klik je die aan, dan krijg je links in het venster van je browser een nieuwe kolom met volgende buttons: vernieuwen, zoeken, en Options. Een van die opties is: Organise Sage feeds. Die is erg belangrijk, want daar beheer je eigenlijk de verschillende feeds. Je kan ze bijvoorbeeld indelen in groepen, de naam wijzigen zodat zij voor jou duidelijker werken, enz.

Na installatie van de Sage extensie voor Firefox krijg je in je knoppenbalk een extra button met een groen blaadje. Klik je die aan, dan krijg je links in het venster van je browser een nieuwe kolom met volgende buttons: vernieuwen, zoeken, en Options. Een van die opties is: Organise Sage feeds. Die is erg belangrijk, want daar beheer je eigenlijk de verschillende feeds. Je kan ze bijvoorbeeld indelen in groepen, de naam wijzigen zodat zij voor jou duidelijker werken, enz.

Kom je voortaan op een website die een RSs-feed aanbiedt, en je klikt op het RSS-logo, en dan krijg je dit scherm te zien, en kan je je van daaruit abonneren op deze RSS-feed.

rss_sage_subscribe

Advertenties

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: