Hoe spaar je de batterijen van je mobieltje?

batterij_ladenEr zijn verschillende kleine truukjes waarmee je de levensduur van je batterijen kan verlengen. Wij geven er enkele van:

– Laat vooral in het begin, wanneer je pas een nieuw mobieltje hebt, de batterij helemaal leeglopen om ze dan volledig terug op te laden.

– Probeer er een gewoonte van te maken om de batterij ’s avonds op te laden, en het laden te stoppen wanneer de batterij vol is. Laat de lader niet de hele nacht in het stopkontakt zitten.

– Een gsm in je zak dragen is niet aangeraden; de warmte is niet goed voor je batterij. Een clip aan je centuur is beter, en voor de dames: de handtas.

– Ben je langer onderweg, en heb je geen lader bij je, dan kan je toch wat extra “juice” uit je batterij knijpen, door ze ’s nachts in de ijskast te leggen!

Waarom lichaamshitt slecht is voor de batterij? Volgens de Battery University Website zou de lichaamstemperatuur van de mens, die doorheen de stof van je zak naar je mobieltje getransporteerd wordt, ervoor zorgen dat de chemische processen in de batterij versneld worden, waardoor de batterij sneller leegloopt.
(Bron: Lifehacker)

Advertenties

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: