Hoe kan je gemalen kaas bewaren?

gemalen-kaasJe hebt kaassaus gemaakt, en je hebt nog wat gemalen kaas over. Die gooi je niet weg, want die zou goed van pas komen om volgende week wat aardappeltjes te gratineren. Maar hoe ga je de kaas dan bewaren?

Je kan  het restant in een doos bewaren die je in de ijskast kan zetten en die je hermetisch kan afsluiten (tupperware of zo). Voeg er wel een klontje suiker aan toe dat je gedeeltelijk in aluminiumfolie of bakpapier inpakt. De suiker zal het vocht opslorpen en daardoor zal de kaas beter bewaard blijven.

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: