Origineel aperitiefglaasje: Geitenkaasje op herderswijze

amuse_geitenkaasHeerlijk, die aperitiefglaasjes waarbij je in een kleine hoeveelheid heel wat smaken kan combineren. Wat denk je van deze combinatie: geitenkaas met gedroogde tomaatjes en gedroogde vruchten? Het levert ook een prachtig kleurenfestijn op!

Je hebt nodig: 250 gr verse geitenkaas, 15 cl verse room, 5 cl olijfolie, wat zout en peper, 120 gram gedroogde tomaatjes in olie, 40 gram gedroogde abrikozen, 40 gram gedroogde vijgen, 40 gram gedroogde pruimen.

Je gaat als volgt tewerk:
– mix de zongedroogde tomaten. Snijd het fruit in kleine teerlingen.
– verbrokkel de geitenkaas in een slakom. Giet de room over de kaas. Meng en voeg olijfolie toe en zout en peper.
– vul de glaasjes: leg afwisselend kaas, tomaatjes, kaas, vruchten, kaas.
– zet in de ijskast tot je het glaasje opdient.

Bron: L’Internaute.

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: