Hoe kan je de rabarber minder zuur maken?

rabarberRabarber is heel gezond. Een rabarbercompote is dat ook, maar vaak moet je je hele suikerpot toevoegen om de de zuurte ervan weg te nemen.

Maar dat hoeft niet zo te zijn. Om te beginnen kan je de stengels zorgvuldig schillen vooraleer je ze in de compote verwerkt. Vervolgens kan je de stukjes ook gedurende enkele minuten blancheren in kokend water.

Een andere manier om de rabarber minder zuur te maken, is: er stukjes appel onder mengen.

Meer over de rabarber
Enkele recepten met rabarber

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: