Aperoglaasje op zijn tzatziki

apero_glas_komkommerVaak wordt bij aperitiefglaasjes gewerkt met exotische materialen en moeilijke producten. Maar dat moet niet zo zijn, zoals blijkt uit dit recept met platte kaas en komkommer.

Je hebt nodig: Platte kaas, komkommer, zout en peper, curry.

Je gaat als volgt tewerk:
– Snijd de komkommer in kleine teerlingen.
– Doe de platte kaas in een kom
– Voeg de komkommer toe, vervolgens een snuifje zout, wat peper en curry, en klaar is kees.
– Voeg ter decoratie misschien nog wat groen toe – een stengeltje bieslook bijvoorbeeld.

(Bron: L’Internaute)

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: