Wat zijn de badpakken voor deze zomer?

badpakken_zomer09Het mooie weer lonkt. Het zonnetje voelt zo warm aan op je huid, en je bent al meteen geneigd om je in een leuk badpak uit te strekken op een zonnig strand.

Maar ook bij badpakken geldt het motto: je bent “in”, of je bent “out”. Met andere woorden: begin al maar te shoppen, om het nieuwe badpak te kopen dat deze zomer in is!

Bij L’Internaute vind je een mooie fotoreportage met de nieuwste badpakkenmode voor deze zomer. Van bikini’s met rokjes à la Brigitte Bardot, erg sixties achtig, het klassieke “Sabbah” van Darjeeling, dat wij eigenlijk helemaal niet sexy vinden, tot het eendelige verfijnde badpak “Come Back” van Huit, of het tweedelige badpak in zwart en goud van 3 Suisses, dat erg gewaagde lijnen vertoont.

Zijn er echte trends te ontdekken? Niet meteen. Lage heupuitsnijdingen, dat wel, maar wat bovenstuk betreft zijn alle vormen mogelijk. Zolang het maar leuk zit op jouw vel!

Wat prijs betreft valt het nogal mee: hier gaat het om stukken die tussen de 30 en 50 euro kosten. Je hebt nog geld over voor een ijsje op het strand!

Bron: L’Internaute

Advertenties

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: