Hoe breng je “smoky girl” make-up op je ogen aan?

Om een zwoele en supersexy look te verkrijgen, kan je de “smoky girl” makeup aanbrengen op je ogen. Bij L’Internaute vonden wij een reportage met stap-voor-stap foto’s die je vertellen hoe het moet. Omdat vele van onze lezers de taal van Molière niet voldoende machtig zijn om de teksten bij die foto’s te begrijpen, vertellen wij je hier de uitleg bij de verschillende stappen:
smoky_girl
1. Trek een lijntje met een vet zwart potlood aan de binnenkant van het oog.
2. Vervolgens breng je vette carbonkleurige oogschaduw aan op het beweeglijk deel van je ooglid, door hem met je vinger uit te smeren.
3. Om de oogschaduw te laten versmelten met je huid, breng je over het hele ooglid vervolgens de oogschaduw aan met een soepel penseel.
4. Breng nu met het penseel de oogschaduw aan in de wortels van de wimpers, fijntjes in de oogpunt, en iets breder naar de kaken toe.
5. Vervolgens breng je een droge oogschaduw aan in taupe-grijs bovenop de vette oogschaduw. Zo verkrijg je een mooi zilvergrijs effect.
6. Breng vervolgens een oogschaduw met goudspikkels aan, op de uiterste hook van het bewegend ooglid.
7. Nu volgt de mascara, in twee lagen.
8. Nu volgt een oogschaduw in de brons/honing/chocolade tonen, op de boog van het ooglid, om de look te perfectioneren. Veeg even met een wattenstaafje over de kleur, om demarcatielijnen te vermijden.
9. Voor de lippen kies je een pruimen/paars rood, die niet te dominant mag zijn en de opmaak van de ogen kan overschaduwen.
10. Voor een sensuele mond brengt je een pruimkleurige gloss aan op de lippen. Begin in het midden vande mond, en werk naar de uiteinden toe.
11. En dit is het resultaat.
12. Je kan het geheel ook in video bekijken.

Advertenties

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: