Anti-rimpel beha

decoletta

Sommige vrouwen hebben rimpeltjes, zelfs al op jongere leeftijd – niet in hun gezicht, maar in hun decolleté. Verticale rimpels, die zich tijdens de nacht vormen. Deze rimpels worden hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt doordat zij op hun zijde slapen, en niet op hun rug of buik.

Meestal verdwijnen die rimpels in de loop van de dag wel, maar met het ouder worden, verdwijnen deze rimpels niet meer,  zij worden zelfs nog intenser. Geen crème of medicijn kan deze rimpels voorkomen, maar een Nederlandse dame heeft nu, naar eigen zeggen, iets gevonden dat toch wel helpen kan.

Het gaat namelijk om een beha zonder cups, die de borsten op hun plaats houden tijdens de nacht, net zoals een gewone beha dat doet overdag. Wanneer je op je zij ligt dan worden de borsten namelijk tegen elkaar gedrukt, wat deze rimpels veroorzaakt. Door een barrière te creëren tussen de borsten zal het decolleté geen rimpels meer vertonen.

De bedenkster van deze remedie, Rachel de Boer, heeft een webshop geopend voor haar product, La Decollette, met een afdeling in België, VK, Frankrijk, Spanje en Duitsland.

http://www.decollette.eu

Advertenties

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: